Les 4 Masterclass

Masterclass

Tijdens de masterclass zeg ik een paar keer zet eens in de chat. Jouw antwoorden kun je kwijt in de Facebookgroep Kickstart jouw website.

In deze Masterclass heb ik het over een aanbieding. Deze aanbieding geldt nog steeds voor jou, omdat je deze Mini training gekocht hebt.

Ps mocht er toch een andere prijs in de webshop staan, laat het me weten dan geef ik je alsnog die korting.

De link naar de website die ik noem vind je hier:

https://www.wenswebdesign.nl/website-leren-maken-met-wendy/

Mocht je eerst willen proeven van mijn online training? Dan is dit misschien iets voor jou https://www.wenswebdesign.nl/training-wat-heb-je-nodig/ dit is de eerste module van de online training. In deze module ontdek je wat je allemaal zo sowieso zelf moet doen om een professionele website te maken of laten maken. Je krijgt bij aankoop ook een kortingscode voor de gehele training zodat je niet meer betaald als je alleen deze module hebt gekocht.

Mocht je advies of meer informatie nodig hebben, laat het mij weten. Ik adviseer je en inspireer je geheel vrijblijvend. Je kunt mij mailen naar contact@wenswebdesign.nl

Deel je inzichten en jouw antwoorden bij de opdrachten in de Facebookgroep WordPress Website Club. De andere deelnemers kunnen ook van jou leren en je krijgt een persoonlijke reactie van mij. Ik ben erg benieuwd naar jouw resultaten.